четвер, 20 листопада 2014 р.

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ



Обдаровані діти - майбутній цвіт нації, гордість,честь України.

    06 листопада 2014 року на базі Гусятинського райметодкабінету відбувся семінар-практикум для вчителів української мови та літератури «Організація роботи з обдарованими дітьми у процесі викладання української мови та літератури».


       Методист Коваль О.А. ознайомив учасників   з темою, метою семінару: познайомити вчителів із теоретичними основами та практичним досвідом з питань розвитку інтелектуальних здібностей та творчого потенціалу учнів на уроках української мови та літератури, представив мультимедійний проект «Організація роботи з обдарованими дітьми у процесі викладання української мови та літератури». Він акцентував увагу на тому, що, організовуючи роботу з обдарованими учнями, потрібно задовольнити їхні запити у поглиб­леному вивченні української мови та літератури, залучати їх до участі у конкурсах, олімпіаді, роботі МАН.
      Свої досвіди роботи зі здібними та обдарованими учнями представили вчителі української мови та літератури ЗОШ І-ІІІ ст. с. Раштівці Люба Н.О., ЗОШ І-ІІ ст. с. Жабинці Базилевич Г.І., ЗОШ І-ІІ ст. с. Котівка Гевко А.Ф. Вони ознайомили присутніх із  системою роботи з обдарованими школярами у навчально-виховному процесі.



Немає коментарів:

Дописати коментар